Wie zijn we

Linsey is een Qigong instructrice met een passie voor kinderen en creativiteit. Of iemand met jarenlange ervaring als juf in de buitenschoolse kinderopvang en de kinderanimatie die haar Qigong levensstijl wilde volgen. Het is het maar hoe je het bekijkt. En dat is ok. Zo lang je maar bij jezelf blijft. En dat is zo belangrijk om aan kinderen mee te geven! Van tekenen tot muziek… alles is voor jou om te creëren en alles wat je maakt, is goed!

Positiviteit is super belangrijk in deze wereld waar gevoelens op de achtergrond komen kan die positieve mindset wel eens een flinke deuk krijgen. Ik wens met deze activiteiten kinderen handvaten te geven voor moeilijke momenten. Zodat ze snel de weg bij zichzelf terugvinden!

Linsey channelt light language. Deze woorden en geluiden hebben net als reiki of soudhealing een helende werking. In haar zoektocht om hier iets mee te doen met kinderen is de elf Nimothep ontstaan.

Het is mogelijk om meerdere elfen animatoren te boeken om activiteiten tegelijk aan te bieden. Voorlopig zijn ze nog even schuw om zich op het web te tonen. 😉 Wordt aan gewerkt!

Ik wens je veel liefde en licht,

Linsey

PS Als er grote mensen zijn met interesse in Qigong kijk dan op onze Ikkiwell site!

Vind je mijn foto hierboven ook zo mooi? Hij werd gemaakt door fotografe Celien van C’You photography!