Aanbod spelenderwijs ontspannen:

Kinder Qigong:
Jong geleerd is oud gedaan! Leren dat ontspanning belangrijk is, is tegenwoordig een must! Bij kinder Qigong leren de kinderen al spelenderwijs bewegend ontspannen. Van kleuter naar lagere school tot tieners. We passen de inkleding aan zodat interessant blijft voor elke doelgroep.

Verjaardagsfeesten:
Samengestelde thema pakketten van 3u voor verjaardagen aan huis. Materialen zijn voorzien voor max 10 kinderen.

Randanimatie:
Eerder visuele activiteiten die dus ook mooi zijn om naar te kijken indien kinderen niet wensen deel te nemen. Per uur te boeken voor uw feest of event.

Crea workshops:
De kinderen krijgen doorlopend de kans om iets te maken met het aangeboden materiaal. Wanneer iemand klaar is mag de volgende starten met zijn/ haar project. Wanneer het druk is mogen kinderen slechts eenmaal aanschuiven om iedereen een kans te geven.
Er wordt uitgelegd hoe je het voorbeeld kunt maken dat getoond is. De kinderen zijn echter vrij om met hun gekregen materiaal een eigen idee uit te werken.
Dit wordt meestal doorlopend aangeboden en per uur geboekt op een feest of event.

Belevings workshops:
De kinderen krijgen de kans om actief deel te nemen en ervaringen op te doen. Ze worden zich bewust van hun lichaam (houding, zintuigen) en geest.
Deze workshops worden in kleine groepen aangeboden waarop kinderen op een bepaald uur kunnen deelnemen voor een half uur of een uur.
Het aantal workshops, de duur ervan en de start uren worden op voorhand besproken met het evenement.